Snabbsökning Sök
Skriv ut sidan

Hjälp till nytt jobb

TSLs uppgift är att se till att en person som blir uppsagd snabbt ska få ett nytt jobb. Inga onödiga väntetider, inga omvägar, inte något krångel. Varje person får en jobbcoach och ett individuellt omställningsprogram.

Läs mer >> 

Blanketter och broschyr

Här finns mall för uppdragsavtalet som ska tecknas mellan företag och omställningsleverantör, blankett för begäran om utbetalning och vår broschyr om omställningsstödet. Deltagarförteckning för ett projekt skapas i TSL:s extranät och det görs av omställningsleverantören.


Till blanketter och broschyrer >> 

Uppsagd men inte arbetslös

Med tidig hjälp kan många uppsagda helt undvika att bli arbetslösa konstaterar TSL i rapporten för första kvartalet 2014.             

Läs TSL-rapport mars 2014 >>

Omställningsdagen 2014

Hur ska det skapas 170 000 nya jobb i Sverige? Frågan ställdes till politiker och experter under TSL:s konferens Omställningsdagen den 20 januari. Läs intervjuer och referat från dagen.

Läs tidningen Omställningsdagen >>

Nyheter

22/04 22:53 Arbetarbladet
Jobben är räddade. Berendsen i Ockelbo vann upphandlingen om landstingets tvätteritjänster. De drygt 70 anställda kan pusta ut. – Förmodligen måste vi nyanställa, säger jublande glada platschefen Kenneth Fäldt.
...året var det helt andra känslor på arbetsplatsen. Då varslades samtliga 61 anställda om uppsägning, eftersom avtalet med landstinget Gävleborg ...
15/04 17:00 Göteborgs-Posten
Renova varslar 37 anställda om uppsägning. Företaget mister sophämtningen i Kungsbacka och automatiserar sopförbränningen i Sävenäs.
...sophämtning i Kungsbacka och automatiserar i Sävenäs. Renova varslar 37 anställda om uppsägning. Företaget mister sophämtningen i Kungsbacka ...
15/04 06:30 Corren.se
Mjölbyföretaget Cenova som tillverkar medicintekniska platsprodukter har sagt upp 18 personer.
Cenova säger upp personal Mjölbyföretaget Cenova som tillverkar medicintekniska platsprodukter har sagt upp 18 personer. Den 8 april togs beslutet...
10/04 08:49 Handelsnytt
K-Rauta i Partille har varit stängt sedan november.
...kommunikationschef på K-Rauta. Av de 14 anställda har några fått nytt jobb i Mölndalsvaruhuset, vissa har redan slutat och en del är uppsagda .
08/04 18:51 Göteborgs-Posten
Volvo erbjuder anställda vid fabriken i Tuve ett paket med frivillig avgång. Företaget vill rationalisera verksamheten med 180 tjänster.
...ha frivillig avgång 180 tjänster för många i Tuve. Hoppas undvika varsel. Volvo erbjuder anställda vid fabriken i Tuve ett paket med frivillig...

Tidigare artiklar >>


Kollektivavtalsstiftelsen
Trygghetsfonden TSL
Box 19081
104 32 Stockholm

Telefon 08-412 22 00
Telefax 08-411 18 15

E-post info@tsl.se
Om cookies
Webbplatskarta