Projektledare/utbildningsspecialist till Trygghetsfonden TSL

Trygghetsfonden TSL befinner sig i ett spännande skede och söker en projektledare/utbildningsspecialist till vår utbildningsfunktion. Sedan ett knappt år tillbaka har TSL möjlighet att erbjuda kortare yrkesutbildningar och branschvalideringar till våra deltagare. Utbildningsfunktionen ansvarar för administrering och hanteringen av detta. Har du bred kunskap om utbildning och branschvalidering, framförallt kring yrken inom LO:s område? Då kan det vara dig vi söker! 

Tjänsten:
I rollen som projektledare/utbildningsspecialist kommer du att operativt projektleda det löpande arbetet på utbildningsfunktionen. Du arbetsleder två projektadministratörer och rapporterar till projektkoordinatorn för ESF-projektet Kompetens i arbete. I dina löpande arbetsuppgifter ingår att hålla utbildningsportalen uppdaterad, upphandling av utbildningar och branschvalideringar, utbildningsadministration samt att bidra till vidareutveckling av arbetsprocesser.

Kvalifikationer:
För att lyckas i rollen behöver du ha följande kvalifikationer och erfarenheter:

 • erfaren projektledare med breda kunskaper om utbildning och branschvalidering med inriktning på yrken inom LO:s område
 • trivs med att arbeta operativt
 • vana av att utforma och utveckla administrativa arbetsprocesser
 • erfarenhet av yrkesvägledning är meriterande
 • vana av upphandling och uppföljning av utbildningar
 • ett väletablerat kontaktnät hos relevanta aktörer (utbildningsanordnare, branschorganisationer)
 • god kunskap och kännedom om den svenska arbetsmarknaden och dess regelverk
 • adekvat eftergymnasial utbildning eller motsvarande
 • goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • mycket goda kunskaper i Officepaketet och god datavana
 • mycket god administrativ förmåga

Personliga egenskaper:
Du är en resultatfokuserad ”doer” och har förmåga att arbeta strukturerat och effektivt. Arbetet kräver att du har ett stort eget driv samt har en hög problemlösningsförmåga. Det är viktigt att du kan hantera flera parallella uppgifter av både utvecklings- och administrativ karaktär.

Andra egenskaper som är viktiga för att bli framgångsrik i rollen är en stark förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer, skicklighet i att kommunicera och samarbeta. Du har en förmåga att bidra positivt till vår gemensamma arbetsmiljö.

Placeringsort: TSL:s kontor i Stockholm. Vissa resor ingår i tjänsten.

Omfattning: Tillsvidareanställning med inledande provanställning med start snarast möjligt. Tjänsten avser heltid.

För mer information: Har du frågor relaterat tjänsten är du välkommen att mejla dem till Johanna Ros projektkoordinator/HR, johanna.ros@tsl.se. På grund av semestertider kommer vi ha begränsade möjligheter att svara på frågor under delar av sommaren.

Om Trygghetsfonden TSL:
Trygghetsfonden TSL är omställningsförsäkringen för privatanställda arbetare på företag som har kollektivavtal med ett LO-förbund. Trygghetsfonden TSL innebär hjälp till jobb vid uppsägning på grund av arbetsbrist och omfattar 100 000 företag med 900 000 anställda. Bakom Trygghetsfonden TSL står Svenskt Näringsliv och LO. Läs mer på www.tsl.se

Sista ansökningsdag: vi vill ha din ansökan senast den 13 augusti 2018. Intervjuer kommer ske löpande. 

Välkommen med din ansökan som skickas till Johanna Ros, johanna.ros@tsl.se

Senast ändrad: 2018-06-28